Pudding Czekoladowo-Orzechowy

Pudding Czekoladowo-Orzechowy
Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 237 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier granulowany, Holenderskie kakao procesowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, Pudding Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, oraz Pudding Czekoladowy Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i kakao; wymieszać trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Ubij w mleku i śmietanie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 1 minutę lub aż gęsty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia.
4
Dodaj czekoladę i masło orzechowe, mieszając, aż będzie gładka. Łyżka około 1/3 szklanki budyniu do każdej z 6 misek. Top każdej porcji z 1/2 łyżeczki orzeszków ziemnych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
CzekoladaCzekolada
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn