Pudding Czekoladowo-Orzechowy
Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 237 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier granulowany, Holenderskie kakao procesowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, Pudding Czekoladowy Z Masłem Orzechowym, oraz Pudding Czekoladowy Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i kakao; wymieszać trzepaczką.
Ubij w mleku i śmietanie. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 1 minutę lub aż gęsty i bąbelkowy.
Dodaj czekoladę i masło orzechowe, mieszając, aż będzie gładka. Łyżka około 1/3 szklanki budyniu do każdej z 6 misek. Top każdej porcji z 1/2 łyżeczki orzeszków ziemnych.