Pudding czekoladowo-bananowy z tofu

Pudding czekoladowo-bananowy z tofu
Budyń Czekoladowo-Bananowy Tofu to deser przeznaczony dla 4 osób. Jedna porcja zawiera 122 kalorie , 6 g białka i 3 g tłuszczu . Za 77 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis polubiło 83 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jedwabiste tofu, kakao w proszku, mielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . Jest dostarczany przez Allrecipes. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 66% , to danie jest dobre. Podobne przepisy obejmują budyń z tofu bananowo-daktylowym , budyń z tofu czekoladowym i budyń z tofu czekoladowym .

Instrukcje

1
Do blendera włóż banana, tofu, cukier, kakao, mleko sojowe i cynamon. Przykryj i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
SoymilkSoymilk
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozlać do poszczególnych naczyń i wstawić do lodówki na 1 godzinę przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn