Pudding czekoladowo-bananowy z tofu
Przepisów na desery nigdy za wiele, więc wypróbuj pudding czekoladowo-bananowy z tofu. Jedna porcja zawiera 122 kalorie , 6 g białka i 3 g tłuszczu . Ten przepis służy 4 osobom. Za 77 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 85 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, laktoowowegetariańskiej i wegańskiej . Mieszanka banana, cukru pudru, jedwabistego tofu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 66% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Budyń z tofu bananowo-daktylowym , budyń z tofu czekoladowym i budyń z tofu czekoladowym są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Do blendera włóż banana, tofu, cukier, kakao, mleko sojowe i cynamon. Przykryj i zmiksuj na gładką masę.
Rozlać do poszczególnych naczyń i wstawić do lodówki na 1 godzinę przed podaniem.