Pudding chlebowy pączek z sosem śmietanowym z brandy
Pudding chlebowy pączek z sosem śmietanowym z brandy może być właśnie tym deserem, którego szukasz. Ten przepis jest przeznaczony dla 12 osób i kosztuje 2,23 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 1057 kalorii, 21 g białka i 17 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową. Ten przepis z Taste of Home wymaga cukru, lodów waniliowych, orzechów pekan i pączków. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 45%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pudding Chlebowy z Cider Mill Donut z sosem maślano-rumowym, Pudding z ciasta Donut Chlebowy i Pudding z glazurowanego chleba pączkowego.
Instrukcje
1
Ułóż pączki w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia; posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
2-1/2 Szklanki Lodów Waniliowych, Roztopionych I Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Lody Waniliowe, Roztopione, Podzielone
2
Ubij jajka, mleko, 1-1/2 szklanki lodów i cukier; polać pączki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Odstawić na 10 minut lub do momentu wchłonięcia płynu.
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 30 minut; posypać żurawiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Piec 10-15 minut dłużej lub do momentu, aż nóż włożony blisko środka będzie czysty i wyjęty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up
6
Tuż przed podaniem połącz brandy z pozostałymi lodami.
Pudding chlebowy w menu? Spróbuj sparować z Madeiranem i Pedro Ximénezem. Słodki, orzechowy smak Pedro Ximéneza z nutami fig i karmelu doskonale komponuje się z puddingiem chlebowym. Madera to kolejna opcja – można nawet znaleźć przepisy wykorzystujące maderę w puddingu chlebowym! Blanc de Bleu Cuvee Mousseux z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Blanc de Bleu Cuvee Mousseux
Blanc de Bleu to kalifornijskie wino klasy premium Chardonnay z dodatkiem nuty jagód i delikatne wino musujące zarezerwowane na niezapomniane uroczystości. Oferuje uwodzicielskie smaki i świeżą, aromatyczną musację - wyraziście pastelową jagodami. Wszystko to zamknięte jest w imponująco seksownej butelce o gustownym stylu. Owoce Blanc de Bleu uprawiane są w cichych winnicach Północnej Kalifornii, znanych z chłodnej i przejrzystej bryzy – idealne warunki dla ekskluzywnych winogron i gleb, które podkreślają głęboko cechy smakowe. To wino musujące dobrze komponuje się z przystawkami, sushi i bardzo lekkimi posiłkami.