Pudding Bananowy W Stylu Południowym
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Pudding bananowy w stylu południowym może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 292 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Cukier, ciasteczka waniliowe, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Wegański budyń bananowy w stylu południowym, Budyń Chlebowy W Stylu Południowym, oraz Pudding Bananowy Południowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać skrobię kukurydzianą, cukier i stewię w średnim rondlu. Wymieszać mleko sojowe i rozpocząć ogrzewanie na średnim ogniu. Gotować, ciągle mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i zagotuje się.
Dodać puree bananowe i gotować, mieszając, jeszcze przez minutę.
Zdjąć z ognia i wymieszać ekstrakty z wanilii i rumu. Wyłożyć dno naczynia do pieczenia 1 1/2 litra z ciasteczkami waniliowymi. Pokrój jeden z bananów, aby pokryć ciasteczka.
Połowę budyniu zalać bananami. Powtórz warstwy ciastek, bananów i budyniu, zastrzegając niektóre ciasteczka i umieszczając je wokół krawędzi naczynia. Przechowywać w lodówce do całkowitego ostygnięcia.