Puch owocowy z ajerkoniaku

Puch owocowy z ajerkoniaku
Eggnog Fruit Fluff trwa około 10 minut od początku do końca. Za 90 centów za porcję otrzymasz napój dla 12 osób. Jedna porcja zawiera 158 kalorii , 3 g białka i 6 g tłuszczu . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i bezmleczną . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Boże Narodzenie . Udaj się do sklepu i kup kwaśne jabłka, ajerkoniak, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 41% . Ten wynik jest solidny. Wypróbuj Dip owocowy Fluff żurawinowy z wieńcem owocowym , Fluff truskawkowy i Fluff owocowy świątecznej ambrozji , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W misce ubijaj ajerkoniak, ubitą polewę i gałkę muszkatołową na dużej prędkości, aż utworzą się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych3 łyżki Drobno Posiekanych Solonych Orzeszków Ziemnych
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz pozostałe składniki; wmieszać do mieszanki jajecznej. Przykryj i przechowuj w lodówce. Delikatnie zamieszaj tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Twarde Cukierki ToffiPokruszone Twarde Cukierki Toffi

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawNapojeDrinki
Magazyn