Ptysie Z Peklowanej Wołowiny

Ptysie Z Peklowanej Wołowiny
Party peklowane ptysie wołowe wymagają około 45 minut od początku do końca. Za 17 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 48. Jeśli masz pod ręką piwo, majonez, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Allrecipes. Działa dobrze jako bardzo przyjazny dla budżetu hor d ' oeuvre. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Party Puffs, Party Crab Puffs, oraz Peklowana Wołowina.

Instrukcje

1
Wymieszaj peklowaną wołowinę, cebulę, musztardę, majonez i chrzan. Przykryj i wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
CebulaCebula
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużym garnku zagotuj piwo i masło. Dodaj mąkę i sól, aż mieszanina utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Przełóż ciasto do dużej miski. Za pomocą drewnianej łyżki lub miksera stojącego ubijaj jajka pojedynczo, dobrze mieszając po każdym. Upuść łyżeczki do herbaty na lekko natłuszczoną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Mikser StojącyMikser Stojący
5
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku. Zmniejsz temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piecz dodatkowe 10 minut na złoty kolor. Centra powinny być suche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Gdy skorupki ostygną, podziel ptysie i napełnij mieszanką peklowanej wołowiny. Wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Muszle MakaronuMuszle Makaronu

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Laurent-Perrier La Cuvee Brut (3 litrowa butelka - Jeroboam). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 400 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Butelka 3 Litrowa-Jeroboam)
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i samo w sobie pozwala Laurent-Perrier wytworzyć "La Cuvée", szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach.Bladozłoty kolor. Drobne bąbelki karmią trwały mus. Delikatny nos z nutą świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak brzoskwinia winorośli i nuty białych owoców. Idealna równowaga między świeżością a delikatnością z owocowymi smakami bardzo obecnymi na finiszu.To świeże i czyste wino jest idealne na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest idealnym dodatkiem do drobiu i najlepszych ryb.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn