Ptysie z kremem nadziewanym czekoladą

Ptysie z kremem nadziewanym czekoladą
Przepis na Ptysie z nadzieniem czekoladowym można przygotować w około 1 godzinę i 5 minut. Ta przystawka zawiera 56 kalorii, 2 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36 osobom. Za 10 centów za porcję ten przepis pokrywa 2% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup skrobię kukurydzianą, jajka, cukier cukierniczy i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 9% wyniku, co jest wynikiem bardzo złym (ale wciąż możliwym do naprawienia). Wypróbuj kremowe ptysie z nadzieniem czekoladowym, ptysie z polewą czekoladową, ptysie z nadzieniem truskawkowym i ptysie z kremem nadziewane czekoladą z ostrym sosem krówkowym, aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj mąkę na raz i mieszaj, aż uformuje się gładka kula.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
3
Zdjąć z ognia; odstawić na 5 minut.
4
Dodawaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Kontynuuj ubijanie, aż masa będzie gładka i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Nakładać zaokrąglonymi łyżkami w odstępie 3 cali na natłuszczoną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
6
Piec w temperaturze 400° przez 20-25 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
7
Wyjmij na stojaki z drutu. Natychmiast otwierają się zaciągnięcia; zdejmij wierzchołki i odłóż na bok. Wyjmij miękkie ciasto ze środka. Fajne pufy. Zamrażaj w szczelnych pojemnikach na okres do 2 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
8
Aby użyć mrożonych ptysiów: Rozmrażaj w temperaturze pokojowej przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
9
Na blasze do pieczenia ułożyć kremowe ptysie.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
10
Piec w temperaturze 375° przez 3-4 minuty lub do momentu, aż będą chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
11
Do nadzienia w dużym, ciężkim rondlu wymieszaj cukier, kakao, skrobię kukurydzianą i sól. Mieszaj mleko, aż będzie gładkie. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż zgęstnieje i zacznie bulgotać. Zmniejsz ogień do niskiego; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
12
Zdjąć z ognia. Wymieszaj niewielką ilość gorącej mieszanki z żółtkami jaj; wszystko z powrotem na patelnię, ciągle mieszając. Doprowadzić do delikatnego wrzenia; gotować i mieszać 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Czekolada (opcjonalnie)Starta Czekolada (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
13
Zdjąć z ognia. Delikatnie wymieszaj z masłem i wanilią. Przykryj woskowanym papierem lub folią plastikową. Studzimy przez 15 minut, bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
14
Do podania nakładać łyżką kremu czekoladowego do ptysiów; wymienić blaty. Całość posyp podgrzanym ostrym sosem krówkowym i cukrem cytrusowym, wiórkami białej czekolady lub cukrem cukierniczym, według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółty Owocowy Roll-upżółty Owocowy Roll-up
Wiórki CzekoladoweWiórki Czekoladowe
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Bollinger Brut Special Cuvee z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
Złocisty kolor, charakterystyczny dla czarnych odmian winorośli. Bardzo drobne bąbelki. W nosie piękna, aromatyczna złożoność, dojrzałe owoce i korzenne aromaty, z nutami pieczonych jabłek, kompotu jabłkowego i brzoskwiń. Na podniebieniu subtelne połączenie struktury, długości i żywości. Bąbelki są jak aksamit. Smak gruszki, brioszki i pikantne aromaty, nuty świeżego orzecha włoskiego. Łącz się ze wszystkimi rybami, zwłaszcza sushi i sashimi, skorupiakami, takimi jak krewetki, krewetki, raki i grillowany homar, drób i białe mięso, orzechy nerkowca, parmezan lub prosciutto.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn