Ptysie Grzybowe

Ptysie Grzybowe
Chrupki grzybowe mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka cebuli, jajek, arkuszy ciasta francuskiego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Ptysie Grzybowe, Ptysie Grzybowe, oraz Ptysie Grzybowe.

Instrukcje

1
Beat twarogu na średniej prędkości z ciężkich mikser elektryczny stoisko aż gładkie. Wymieszać grzyby i kolejne 4 składniki. Przykryć i schłodzić 1 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
2
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Ubić razem jajko i 1 łyżkę. woda w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Zwiń 1 arkusz ciasta francuskiego w prostokąt o wymiarach 16 x 10 cali na lekko posypanej mąką powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
5
Ciasto pokroić na pół wzdłuż.
6
Rozłóż 1/2 szklanki mieszanki twarogu w dół środka każdego prostokąta; krawędzie pędzla z mieszaniną jaj. Złóż każde ciasto na pół wzdłuż nad nadzieniem i szczyp krawędzie do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
JajkoJajko
7
Wytnij ciasta na 10 sztuk Każdy i umieść na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego, mieszaniną jajek i mieszaniną twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Serek śmietankowySerek śmietankowy
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
8
Pozostałą masę jajeczną posmarować wierzchem kawałków ciasta; posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JajkoJajko
9
Piec w 400 przez 20 do 25 minut lub aż rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
Podawać natychmiast.
11
*2 (2-oz.) można zastąpić maślane sery czosnkowo-ziołowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Zioła Ser Do SmarowaniaCzosnek Zioła Ser Do Smarowania
12
Uwaga: aby do przodu, przygotować przepis zgodnie z zaleceniami krok zamrażać kawałki na blasze do firmy (około 1 godziny), i przenieść do zip-top plastikowe torby zamrażarki. Zamrozić do 1 miesiąca. Aby upiec, umieść zamrożone chrupki na pergaminowych arkuszach do pieczenia i postępuj zgodnie z zaleceniami w kroku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn