Pstrąg z salsą ogórkową
Pstrąg z salsą ogórkową może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 614 kalorii, 72g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 8,62 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Mieszanka octu ryżowego, ogórka, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 83%. Spróbuj Kanapki Z Wędzonym Pstrągiem I Ogórkiem, Kanapki Z Pstrągiem Wędzonym Ogórkiem, oraz Sałatka ogórkowo-awokado z wędzonym pstrągiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować salsę, połącz pierwsze 6 składników. Cover and chill 2 hours.To przygotować ryby, roztopić masło na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Posypać 1 łyżkę kolendry, czosnek, sól i czarny pieprz równomiernie na 1 stronie filetów.
Dodaj filety, strona kolendry w dół, na patelnię; gotować 3 protokół. Obróć i gotuj 3 minuty lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Cuvaison Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.
Cuvaison Pinot Noir
Cuvaison ' s Carneros Pinot Noir pochodzi z ich 400-akrowej posiadłości w południowej części Doliny Napa. Ta chłodna Winnica klimatyczna pozwala rok po roku na niemal idealne warunki do produkcji światowej klasy Chardonnay, Pinot Noir, Syrah, Sauvignon Blanc i Merlot. Kontrolowanie wszystkich aspektów uprawy w obrębie własnej winnicy daje Cuvaison przewagę w produkcji owoców najwyższej jakości, a tym samym minimalizuje manipulację w winnicy. Winiarz Steven Rogstad podsumowuje to najlepiej: "Mój styl i filozofia opierają się na wyrażaniu wyjątkowego charakteru naszych winogron Sadyba i robi jak najmniej do nich. Kiedy ktoś ma tak wspaniały owoc do pracy, to powinien być jego nacisk."