Pstrąg Z Orzechami Laskowymi

Pstrąg Z Orzechami Laskowymi
Pstrąg z orzechami laskowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,32 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 840 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pstrąg potokowy, masło, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy laskowe można śledzić to danie główne z Strudel Śliwkowy Z Orzechami Laskowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pstrąg Z Orzechami Laskowymi, Pstrąg Z Orzechami Laskowymi, oraz Pstrąg Szałwiowy.

Instrukcje

1
Orzechy impulsowe w robocie kuchennym z 1/4 szklanki mąki, aż drobno zmielone. Pstrąga opłukać i osuszyć. Doprawić solą wewnątrz i na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
PstrągPstrąg
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2
Pozostałe 2 szklanki mąki umieścić na talerzu ciasta. Ubić jajko na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
3
Rozłóż zmielone orzechy na talerzu obiadowym. Obie strony pstrąga zanurzamy najpierw w mące (patrzymy z nadmiaru), następnie jajku, a następnie orzechach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
PstrągPstrąg
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie i gotować pstrąga, potrząsając patelnią, aby zapobiec przyklejaniu i obracaniu raz metalową szpatułką, aż rumiane po obu stronach i po prostu gotowane przez, o 12 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
Podczas gotowania pstrąga roztopić masło w małym rondlu i wymieszać z sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Polać pstrągiem i posypać rybę natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Magazyn