Pstrąg Wędzony Z Kaszą Gryczaną

Pstrąg Wędzony Z Kaszą Gryczaną
Wędzone bułki z pstrągiem i kaszą gryczaną to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 53g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 9,12 zł za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soku z cytryny, sól koszerna, pstrąg i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 9 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Naleśniki gryczane z wędzonym łososiem, Wędzony Łosoś Kasza Gryczana, oraz do bułek z cynamonem gryczanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Postępuj zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, aby zrobić 2 C ugotowanej kaszy gryczanej. Aby uzyskać idealne jajka na twardo, wystarczy dodać 2 jajka do garnka z zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia, przykryć, a następnie zdjąć z ognia na 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowana Kasza GryczanaGotowana Kasza Gryczana
Ciastka CielęceCiastka Cielęce
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i natychmiast namoczyć w misce z zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Jajka obrać, posiekać i dodać do kaszy gryczanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrykaGryka
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W małej miseczce wymieszaj olej, sok z cytryny, sól i pieprz, a na kaszę gryczaną i jajka polej sosem. Wrzucić do równomiernie coat.To zrobić sos jogurtowy, po prostu połączyć wszystkie składniki w małej misce. Możesz zrobić nadzienie i sos z jednodniowym wyprzedzeniem i przechowywać je w lodówce.Kiedy będziesz gotowy do robienia bułek, dokładnie umyj sałatę, a następnie ułóż je w gorącym parowcu. Gotować przez około minutę lub aż liście zwiędną (żeberka spływające po środku nadal będą twarde).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
GrykaGryka
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przełożyć do miski z zimną wodą, a następnie delikatnie wycisnąć nadmiar wody z liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ułóż liść sałaty na powierzchni przygotowawczej i delikatnie rozłóż część liściastą (patrz pierwsze zdjęcie poniżej). Używając ostrego noża, wytnij około 1/3 środkowego żebra, jak pokazano na poniższym zdjęciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
6
Ułożyć pokruszonego wędzonego pstrąga wzdłuż środkowej 1/3 i na wierzch dodać kilka łyżek mieszanki jajek gryczanych (patrz drugie zdjęcie poniżej).Złożyć klapy (gdzie wyciąć żebro) nad nadzieniem i między sobą (patrz zdjęcia poniżej). Złóż drugą stronę liścia w ten sam sposób, a następnie zwiń liść palcami, aby przytrzymać farsz in.To podawać, po prostu top z sosem jogurtowym i posiekanymi orzeszkami piniowymi. Jeśli zabierasz je na piknik, prawdopodobnie łatwiej będzie zanurzyć bułki w sosie jak sajgonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
GrykaGryka
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W9 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
Magazyn