Pstrąg po baskijsku z ziołami

Pstrąg po baskijsku z ziołami
Pstrąg po baskijsku z ziołami może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis służy 1 i kosztuje $35.35 za porcję. Jedna porcja zawiera 2696 kalorii, 284g białka, oraz 144g tłuszczu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka pstrąga, rozmarynu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 76%. Pstrąg po baskijsku z ziołami, Kurczak Po Baskijsku, oraz Ziemniaki Po Baskijsku są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Połóż rybę w jednej warstwie w naczyniu odpornym na działanie pieca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz pozostałe składniki, zalej rybą i odstaw na 30 minut.Obrócić i marynować 15 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Piec w rozgrzanym piekarniku 177° przez 25 minut lub aż ryba będzie jędrna w dotyku.Lub zamrozić rybę marynatą w torbie z zamkiem błyskawicznym.Rozmrozić i piec jak wyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn