Pieczony pstrąg Saratoga może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 831 kalorii, 98g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $11.73 za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 20 fanów. Mieszanka cytryny, pietruszki, pstrąga i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 98%. Spróbuj Baked Butterfish Saratoga, Pstrąg Pieczony W Szwajcarii, oraz Pieczony pstrąg z szałwią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Lekko olej 9x13 cala naczynia do pieczenia. Doprawić pstrąga do środka i na zewnątrz solą i pieprzem do smaku i umieścić w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pstrąg
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce połącz pomidory, oliwę z oliwek, 2 łyżki posiekanej natki pietruszki i mielony czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż równomiernie na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Piec przez 35 minut, lub do rybie płatki łatwo. Podlewać podczas pieczenia winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać udekorowane cytryną i gałązkami pietruszki.