Pstrąg Owsiany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pstrąga z płatkami owsianymi. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 46g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 4,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać pory, sól koszerna i pieprz, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg Z Orzechami Laskowymi, Pstrąg Z Orzechami Laskowymi, oraz Pstrąg Szałwiowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. grubo zmiel płatki owsiane w robocie kuchennym.
Przełożyć do płytkiego naczynia i doprawić solą i pieprzem. Ubić jajko i mleko w innym płytkim naczyniu.
Gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry, o 8 protokół.
Przełożyć na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem.
Usunąć i zarezerwować wszystko, ale o 2 kapiele łyżki z patelni.
Dodaj pory i czosnek na patelni i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Dodać pietruszkę, boczek, sól i pieprz do smaku; zachować ciepło.
Blachę do pieczenia wyłożyć podwójną warstwą ręczników papierowych. Zagrzebać pstrąga w owsie, zanurzyć w mieszaninie mlecznej, a następnie ponownie w owsie, obracając się do płaszcza.
Podgrzać zastrzeżone kapie z boczku z oliwą z oliwek w innej dużej patelni na średnim ogniu. Pstrąga smażyć partiami, aż z jednej strony będzie złoty, około 3 minut, następnie obrócić i smażyć, aż się ugotuje, jeszcze około 2 minut.
Przełożyć na przygotowaną blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku.
Dodaj ocet na patelni i doprowadzić do wrzenia.
Pstrąga podawać z porami i skropić sosem Oct