Pstrąg i koper włoski

Pstrąg i koper włoski
Pstrąg i koper włoski paczki zabiera ok. 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 702 kalorie, 82g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na $8.99 za porcję, ten przepis Pokrowce 60% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Sprawdza się jako drogie danie główne. Ten przepis z BBC Good Food wymaga kopru włoskiego, dymki, koperku i pstrąga. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Paczki z łososia wędzonego z sałatką z kopru włoskiego i orzecha włoskiego, Ryba w paczkach papierowych z porem, koprem, szczypiorkiem i wanilią, oraz Hot dressed sweet potato, fenkel & feta paczki.

Instrukcje

1
Piekarnik nagrzewany do 210C / wentylator 190C / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Rozgrzej blachę do pieczenia w piekarniku. Bułkę ugotować według opakowania, odcedzić, ostudzić i obtoczyć skórką z cytryny i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
PszenicaPszenica
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Podzielić bulgar pszenicy między 2 arkusze do pieczenia pergaminu. Kanapka razem 2 filety rybne i usiąść na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
PszenicaPszenica
4
Posypać koprem, dymką, sokiem z cytryny i doprawić do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
5
Owinąć paczki i położyć na gorącej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Piec w piekarniku przez 12 minut lub aż ryba będzie nieprzezroczysta i czuje się firma, top z dodatkowym koperkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla pstrąga. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn