Pstrąg faszerowany z fioletową tarką ziemniaczaną

Pstrąg faszerowany z fioletową tarką ziemniaczaną
Nadziewane pstrągi z fioletową tarką ziemniaczaną mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 768 kalorii, 69g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $7.57 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka fioletowych ziemniaków, oliwa z oliwek, mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Francuski w mgnieniu oka: Purple Potato-crusted Trout A La Francaise, Fioletowa zapiekanka z ziemniaków i karczochów, oraz Placki ziemniaczane Nadziewane pstrągiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W małej misce wrzucić szynkę z miętą i pietruszką. Pstrąga otworzyć na powierzchni roboczej, od strony skóry w dół. Miąższ natrzeć oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
PstrągPstrąg
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Rozłóż mieszankę szynki po jednej stronie każdego pstrąga. Zamknij pstrąga i naciśnij, aby równomiernie spłaszczyć. Zabezpiecz pstrąga 8-calowymi bambusowymi szaszłykami. Lekko natrzeć pstrąga oliwą z oliwek i umieścić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
PstrągPstrąg
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
W rondlu przykryć ziemniaki wodą i doprowadzić do wrzenia; gotować do miękkości, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Odcedzić i ostudzić, następnie obrać i pokroić w 1/2 cala kostkę.
6
W międzyczasie, umieścić fasolę fava w sitku. Obniżyć je do rondla wrzącej wody ziemniaczanej i gotować, aż tylko miękkie, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowanie ZiemniakówGotowanie Ziemniaków
Fasola FavaFasola Fava
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
7
Przełożyć favas na talerz i obrać je.
8
Na średniej patelni podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodać czosnek, cebula i papryka i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Dodać hominy, wędzony pstrąg, favas i ziemniaki i gotować, mieszając, aż do ogrzania przez, O 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Pstrąg WędzonyPstrąg Wędzony
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
HominyHominy
11
Przenieść mieszaninę do 10-calowego naczynia gratin i ułożyć plastry mozzarelli na górze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
12
Posypać parmezanem. Lekko skropić oliwą z oliwek i piec w górnej trzeciej części piekarnika przez około 10 minut, lub aż skwierczy i mozzarella stopi. Zostaw włączony piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Tymczasem podgrzać 3 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni. Doprawić pstrąga solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
14
Dodaj 3 pstrąga na patelni i gotować na dużym ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
15
Pstrąg przełożyć na blachę do pieczenia. Usunąć olej. Powtórz z pozostałymi 3 łyżkami oleju roślinnego i 3 pstrągami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
16
Piecz pstrąga w piekarniku przez około 4 minuty, lub do ugotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
17
Rozgrzej brojlery. Zapiekankę dusić przez około 1 minutę, lub aż bogato zbrązowieje na wierzchu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
18
Wyjąć szaszłyki i przenieść pstrąga na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
19
Podawać zapiekankę razem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn