Pstrąg wędzony z kanapkami z herbatą buraczaną
Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 51 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka twarogu, chrzanu, śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Komosa ryżowa, wędzony pstrąg i sałatka z buraków, Kanapki Wędzone Z Pstrągiem, oraz Kanapki z wędzonym pstrągiem i rukolą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce połączyć serek, śmietanę i chrzan.
Połóż przed sobą 12 kromek chleba.
Na każdym z nich rozłóż cienką warstwą puree z pstrąga.
Na puree ułożyć pojedynczą warstwę plastrów buraków, lekko zawieszając krawędzie.
Ułóż pozostałe 12 kromek chleba na wierzchu, tworząc kanapkę. Praca 2 lub 3 na raz ułożyć kanapki i użyć ząbkowanego noża, aby przyciąć skórki off. Ułóż na talerzu i podawaj. Może być wykonany do 3 godzin wcześniej. Przechowywać, przykryte w chłodnym, suchym miejscu.