Pstrąg Pieczony W Całości Z Cytryną I Tymiankiem

Pstrąg Pieczony W Całości Z Cytryną I Tymiankiem
Pstrąg pieczony w całości z cytryną i tymiankiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 70g białka, oraz 39g tłuszczu. Na $5.97 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, oliwę z oliwek, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 95%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pstrąg Tęczowy Tymianek Cytrynowy, Pieczony Pstrąg Z Koperkiem I Cytryną, oraz Pieczony cały pstrąg z cytryną i ziołami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 232°. doprawić jamę pstrąga solą i pieprzem, a w równomiernej warstwie ułożyć gałązki tymianku i plasterki cytryny.Zawiąż pstrąga w poprzek dwoma kawałkami Sznurka kuchennego, oddalonymi od siebie o około 2 cale. Nie chcesz, aby sznurek był zbyt ciasny lub filety pękną podczas gotowania. Pstrąga natrzeć 1 łyżką. olej, a następnie przenieść je do aluminiowej foliowanej blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
PstrągPstrąg
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Piec pstrąga, obracając raz, aż gotowane przez i Złoty Kolor Na Zewnątrz, o 15 protokół.W międzyczasie pozostałą oliwę ubić z sokiem w małej misce i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
PstrągPstrąg
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Zdjąć sznurek z pstrąga i pokroić filety. Cytrynę i tymianek należy zachować do dekoracji lub pozostawić na jednym z filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Filety przełożyć na talerze i skropić olejem cytrynowym przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dekoruj plastrami cytryny i tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia84
Magazyn