Przystosowane Ciasteczka Kompostowe Momofuku

Przystosowane Ciasteczka Kompostowe Momofuku
Przystosowane ciasteczka kompostowe Momofuku to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka kompostowe Momofuku, Przepis na ciastko kompostowe Momofuku Milk Bar, oraz Kompostowe Pliki Cookie.

Instrukcje

1
W stojaku mikser z łopatką dołączone, śmietana zimne masło, zarówno cukry i syrop kukurydziany na średnim wysokim, aż puszyste, 2-3 protokół. Zeskrobać boki miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
2
Dodać jajka i wanilię i wymieszać do włączenia. Zwiększ prędkość mieszania do średnio-wysokiej i uruchom mikser przez 10 pełnych minut. W tym czasie granulki cukru rozpuszczą się, mieszanina stanie się prawie bladobiałym kolorem i podwójnym rozmiarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
W międzyczasie wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Ręcznie lub za pomocą najniższej prędkości miksera, wymieszać mieszankę mąki-nie bij go, bo ciasteczka nie będą tak delikatne. Wymieszać cukierki i słone rzeczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Za pomocą około heaping 1/3 miara puchar lub skąpy 4 miara uncji, czerpać ciasto i formować rundy. Moje nabrane kule ważyły mniej niż 4 uncje każda. Kłaść na talerzu okrągłe kształty, przykryć folią i schłodzić przez kilka godzin lub aż będzie gotowy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Nie piecz ciastek w temperaturze pokojowej lub nie utrzymają swojego kształtu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Rozgrzać piec konwencjonalny do 204°. (350°F w piecu konwekcyjnym). Ułóż schłodzone kulki ciasta na pergaminie lub nieprzywierającą folię wyłożoną arkuszem ciastek-kopalnia została zaizolowana. Jeśli Twoje arkusze ciasteczek są cienkie, możesz ułożyć dwa i upiec ciasteczka na ułożonych arkuszach ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Piec 9-11 min (ja upiekłam 12-1
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Podczas gdy w piekarniku, ciasteczka będą nadmuchiwać, trzeszczać i rozprzestrzeniać. Zgodnie z oryginalną recepturą, po 9 minutach ciasteczka powinny być rumiane na brzegach i dopiero zaczynają brązowieć w kierunku środka. W 9 minut, moje były blade i doughy patrząc. Pozostaw ciasteczka w piekarniku na dodatkowe minuty w razie potrzeby (będzie to potrzebne) i piec łącznie około 12-14 minut. Wszystkie piekarniki są różne, więc musisz oglądać ciasteczka, zwłaszcza krawędzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Chłodne ciasteczka całkowicie na blasze przed przeniesieniem do płyty lub hermetycznego pojemnika lub cyny do przechowywania (chłodziłem Moje na blasze tylko przez około 5 minut, ale moje były nieco rozgotowane, więc były w porządku).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn