Przystawka Do Kalafiora

Przystawka Do Kalafiora
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj przystawki kalafiora. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 123 kalorie, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, cebula, włoski-przyprawione bułki tartej, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Danie Kalafior (Przystawka), Papryka faszerowana fasolą plus dodatek kalafiora i fasolki szparagowej z sosem cytrynowo-maślano-czosnkowym, oraz Danie Ze Słodkiej Kukurydzy (Przystawka) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść kalafior w dużym garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować na wolnym ogniu do przetargu widłowego, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie; posiekać na kawałki wielkości kęsa.
3
Rozpuścić 1 łyżkę masła na patelni na średnim ogniu. Gotować cebulę na maśle, aż cebula jest rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać 3 łyżki masła i gotować, aż masło się rozpuści. Wymieszać w bułce tartej i gotować, aż mieszanina pęcherzyków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Wymieszać kalafior na patelni i gotować, aż kalafior jest ciepły, 3 do 5 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem; podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn