Przyprawy kotlety jagnięce hoisin i z grillowaną sałatką Bok Choy

Przyprawy kotlety jagnięce hoisin i z grillowaną sałatką Bok Choy
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać przyprawy przetarte kotlety jagnięce Hoisin i grillowaną sałatkę Bok Choy spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1494 kalorii, 140g białka, oraz 80 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $10.89 za porcję, ten przepis okładki 76% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego imbiru, olej canolan, sos sojowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pikantne kotlety jagnięce z sałatką kukurydzianą, Pieczone kotlety jagnięce z dodatkiem przypraw, oraz Kotlety jagnięce z przyprawami z sosem Winogronowo-migdałowym i Harves dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć anyż, imbir, kolendra, czosnek w proszku i chile de arbol w misce. Rub mieszankę przypraw na kotlety jagnięce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową KostkęZiemniaki, Obrane I Pokrojone W 1/4-calową Kostkę
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin2 łyżki Oliwy Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia I Więcej Na Pergamin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podgrzać grill węglowy do bezpośredniego ogrzewania lub grill gazowy do wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Jagnięcinę posmarować olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Grillować jagnięcinę, aż lekko zwęglona ze wszystkich stron i gotowane do średnio rzadkie, w sumie około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umyj jagnięcinę hoisin tuż przed wyjęciem z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos HoisinSos Hoisin
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Bok choy posmarować olejem rzepakowym i posypać solą i pieprzem. Grill bok choy, cut-side w dół przez około 4 protokół; flip, i grill jeszcze kilka minut, aż łodygi są chrupiące przetargu. Bok choy grubo posiekać i umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1
Ubić sos rybny, ocet, sok z limonki, sos chile i sos sojowy i posypać solą i pieprzem w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos RybnySos Rybny
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubić rzepak i olej sezamowy. Wrzucić vinaigrette z grillowanej sałatki bok choy; smak i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
VinaigretteVinaigrette
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
Bok ChoyBok Choy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Ułożyć jagnięcinę na półmisku i rozsypać kolendrą i miętą na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
4
Podawać z grillowaną sałatką bok choy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bok ChoyBok Choy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn