Przyprawiony Budyń Chlebowy

Przyprawiony Budyń Chlebowy
Jeśli 1,12 zł za porcję spada w budżecie, przyprawiony budyń chlebowy może być wybitny Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 351 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, pieprz, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń chlebowy z sosem rumowym, Przyprawiona Gruszka i czekoladowy budyń chlebowy, oraz Przyprawiony Karmelowo-Jabłkowy Budyń Chlebowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Umieść cynamon, gałkę muszkatołową, suszoną skórkę pomarańczową, goździki, ziarna pieprzu i imbir w 3 filiżankach pół na pół w pojemniku do mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej na wysokiej przez 3 minuty. Sprawdzić temperaturę mieszaniny i mikrofalowe w 30 sekundach, aż osiągnie 180 stopni F. przykryć i strome 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka StołowaMąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Świeży Koperek, ZerwanyŚwieży Koperek, Zerwany
Laska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona WaniliiLaska Wanilii, Przecięta Wzdłuż Na Pół I Wydrążona, Aby Zebrać Nasiona Wanilii
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
3
Jajka i żółtka ułożyć w blenderze z karafką na 8 filiżanek. Mieszaj na najniższej prędkości przez 30 sekund. Zwiększ prędkość do ćwierć mocy i powoli dodaj cukry i mieszaj, aż lekko zgęstnieje, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj pozostałe 2 szklanki pół na pół. Gdy maszyna nadal działa, wlej przyprawy pół na pół przez małe sitko ręczne i dodaj rum. Zużyć natychmiast lub przechowywać w lodówce do 72 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
5
Rozgrzej piekarnik na najniższym (lub ciepłym) ustawieniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
6
Wytnij 7-calowy okrągły dysk z górnej części kuli za pomocą długiego noża do chleba lub ząbkowanej krajalnicy. Rozerwij dysk na kawałki i rozrzuć na dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BouleBoule
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Nóż Do ChlebaNóż Do Chleba
7
Wytnij całą drogę wokół wnętrza kuli tylko wewnątrz zewnętrznej ściany.
Składniki, których będziesz potrzebować
BouleBoule
8
Wytnij w dół i przez wnętrze chleba, najpierw w jednym kierunku, a następnie o 90 stopni, aby stworzyć siatkę, tak jak sześcian mięsa mango, aby usunąć go ze skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
9
Usuń zatyczki chleba i rozerwać na kawałki o wielkości jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
10
Dodać do patelni i piec, aż chleb jest suchy, 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
11
Posypać owocem chleb, wlać budyń i nacisnąć chleb, aby zanurzyć wszystkie kawałki. Przykryć i moczyć przez 2 godziny w temperaturze pokojowej lub do 8 godzin w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
12
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
13
Wlać roztopione masło do butelki z rozpylaczem i spryskać wnętrze skorupy chleba. Pamiętaj, aby przykryć dno cienką warstwą, aby zapobiec moczeniu kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
14
Umieść skorupę chleba w 10-calowej żeliwnej patelni i umieść w piekarniku, aby toastować wnętrze przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
15
Wyjąć skorupę chleba z piekarnika i przenieść namoczoną mieszaninę chleba do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
16
Piec, aż budyń chleb suflety i osiągnie temperaturę wewnętrzną 165 do 170 Stopni F, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
17
Wyjąć i ostudzić 30 minut przed krojeniem lub zgarnięciem i podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn