Przyprawione żeberka wieprzowe z glazurą z guawy i pomarańczą-Habanero Mojo

Przyprawione żeberka wieprzowe z glazurą z guawy i pomarańczą-Habanero Mojo
Przyprawione żeberka wieprzowe z glazurą z guawy i pomarańczą-Habanero Mojo może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Na $10.99 za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 1703 kalorii, 99g białka, oraz 78 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soku z limonki, olej canolan, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa a la Rodriguez z glazurą z guawy i pomarańczą-Habanero Mojo, Grillowane Guawy Szkliwione Szaszłyki Z Miecznika Z Pomarańczą Habanero Moj, oraz Żeberka wieprzowe z polewą pomarańczowo-pomidorową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać kminek, ancho, sól i pieprz w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać grill do średniej. Rub każdy stojak z kilku łyżek mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Skropić olejem i grillować do złotego koloru i skorupy, jak powstała, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Żeberka wyjąć na talerz. Za pomocą ręczników bocznych zdejmij ruszt z grilla i umieść patelnię z płynną mieszanką na parze na węglu lub źródle ciepła. Zwrócić ruszt do grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Powrót żeberka do grilla, pocierać bok do góry, szczotkować z niektórych glazury Guava, zamknąć pokrywkę i kontynuować grillowanie wieprzowiny, szczotkowanie z glazury guava co 10 minut do miękkości, około 1 1/2 godziny. (Jeśli parująca ciecz wyparuje, zanim żeberka będą miękkie, dodaj więcej soi i wody do patelni)
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
GuajawaGuajawa
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wyjmij żebra z grilla na deskę do krojenia, posmaruj większą ilością glazury i pozostaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Żeberka pokroić, ułożyć na talerzu i skropić pomarańczą-Habanero Mojo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotki Pokrojone W Cienkie PaskiSzalotki Pokrojone W Cienkie Paski
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
8
Połącz wszystkie składniki w ciężkiej patelni do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Galaretkę z guawy, musztardę Dijon i sok pomarańczowy ubić w średniej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
GuajawaGuajawa
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
10
Rozgrzać olej na patelni na bocznym palniku grilla lub na ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości. Wymieszać sok z limonki, sok pomarańczowy, skórki i habanero i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, usunąć habanero i doprawić solą i pieprzem. Wymieszaj kolendrę i kminek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Szalotki Pokrojone W Cienkie PaskiSzalotki Pokrojone W Cienkie Paski
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn