Przyprawione Świąteczne Ciasteczka Cukrowe
Przyprawione świąteczne ciasteczka cukrowe wymagają około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Na 5 centów za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 72. Jedna porcja zawiera 58 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka mąki, cukiernicy ' cukier, jajko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Świąteczne Ciasteczka Cukrowe, Świąteczne Ciasteczka Cukrowe, oraz Świąteczne Ciasteczka Cukrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon, gałkę muszkatołową i sól w średniej misce. Odstawić. Beat granulowany cukier i masło w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż lekkie i puszyste.
Dodać jajko i wanilię; dobrze wymieszać. Stopniowo ubijaj mieszankę mąki na małej prędkości, aż dobrze wymieszasz. Przechowywać w lodówce dough2hours lub na noc do firmy.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni * do grubości 1/8 cala.
Pokrój w kształty za pomocą ulubionych foremek do ciastek.
Umieść na wysmarowanych blachach do pieczenia.
Piec 8 do 10 minut lub do lekko rumiane. Ostudzić na blachach do pieczenia 1 minutę.
Wyjąć do stojaków Z Drutu; całkowicie schłodzić.
Do lukru wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem barwników spożywczych. (W razie potrzeby dodać dodatkowe mleko do cienkiego lukru lub więcej cukru cukierniczego, aby zagęścić, w razie potrzeby.)
Umieść niewielką ilość lukru w małych płytkich miseczkach, używając jednej miski dla każdego pożądanego koloru. Mieszać krople koloru spożywczego do lukru, aż pożądany odcień zostanie osiągnięty.
Aby lodować ciasteczka, przytrzymaj ciastko za krawędź i zanurz wierzch ciastka w lukrze. (Lub łyżkę lukru na ciastko za pomocą łyżeczki.)
Umieść mrożone ciasteczka na stojaku z drutu ustawionym na pokrytej folią blasze do wyschnięcia. (Folia pokryte blachy do pieczenia będzie złapać kapie.) Aby dodać dekoracyjne detale do ciastek, łyżka barwionego lukru do zamykanej plastikowej torby. Odetnij kawałek rogu. Wyciśnij lukier przez otwór w plastikowej torbie, aby udekorować ciasteczka. W razie potrzeby kolorowy cukier można posypać świeżo mrożonymi ciasteczkami.