Przyprawione Rolady Cielęce
Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony cynamon, ząbki czosnku, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Golonki Cielęce Przyprawione Po Azjatycku, Rolada Z Szynki, oraz Rolady Z Indyka.
Instrukcje
Praca w partiach i za pomocą młotka mięsnego, przegrzebki cielęce funta między arkuszami folii w cienkie owale, każdy około 3 do 4 cali szerokości.
Posypać obie strony przegrzebków lekko solą.
Wymieszać 4 łyżki masła i pietruszki w małej misce.
1 łyżeczkę masła rozprowadzić równomiernie po 1 stronie każdej przegrzebki cielęcej. Zaczynając od krótkich stron, zwinąć cielęcinę, załączając mieszaninę masła. Przymocuj końce przegrzebków cielęcych za pomocą wykałaczek, aby je zabezpieczyć.
Ubij jajka, czosnek, 1 łyżeczka grubej soli, cynamon, pieprz, goździki i gałka muszkatołowa w średniej misce do wymieszania. Przegrzebki cielęce zagrzebać w mące; wytrząsnąć nadmiar.
Roztopić pozostałe 3 łyżki masła z olejem w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu, aż masło pieni się, ale nie jest brązowy, o 3 protokół. Włącz roladki cielęciny w mieszaninie jaj dobrze płaszcz i dodać do patelni. Zwiększyć ogień do średniej-wysokiej i gotować, aż rolki są rumiane ze wszystkich stron i gotowane przez, obracając często, o 10 protokół.
Przenieś na powierzchnię roboczą; Usuń wykałaczki.
Rolki pokroić w poprzek na plasterki. Rolady cielęce podzielić na talerze i podawać.