Przyprawione Rolady Cielęce

Przyprawione Rolady Cielęce
Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony cynamon, ząbki czosnku, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Golonki Cielęce Przyprawione Po Azjatycku, Rolada Z Szynki, oraz Rolady Z Indyka.

Instrukcje

1
Praca w partiach i za pomocą młotka mięsnego, przegrzebki cielęce funta między arkuszami folii w cienkie owale, każdy około 3 do 4 cali szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MięsoMięso
CielęcinaCielęcina
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
2
Posypać obie strony przegrzebków lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SólSól
3
Wymieszać 4 łyżki masła i pietruszki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
1 łyżeczkę masła rozprowadzić równomiernie po 1 stronie każdej przegrzebki cielęcej. Zaczynając od krótkich stron, zwinąć cielęcinę, załączając mieszaninę masła. Przymocuj końce przegrzebków cielęcych za pomocą wykałaczek, aby je zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RolkaRolka
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Rozłóż mąkę na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Ubij jajka, czosnek, 1 łyżeczka grubej soli, cynamon, pieprz, goździki i gałka muszkatołowa w średniej misce do wymieszania. Przegrzebki cielęce zagrzebać w mące; wytrząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
CynamonCynamon
PrzegrzebkiPrzegrzebki
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
JajkoJajko
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
7
Roztopić pozostałe 3 łyżki masła z olejem w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu, aż masło pieni się, ale nie jest brązowy, o 3 protokół. Włącz roladki cielęciny w mieszaninie jaj dobrze płaszcz i dodać do patelni. Zwiększyć ogień do średniej-wysokiej i gotować, aż rolki są rumiane ze wszystkich stron i gotowane przez, obracając często, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
CielęcinaCielęcina
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przenieś na powierzchnię roboczą; Usuń wykałaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
9
Rolki pokroić w poprzek na plasterki. Rolady cielęce podzielić na talerze i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
CielęcinaCielęcina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn