Przyprawione Rolady Cielęce

Przyprawione Rolady Cielęce
Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś zmielony cynamon, ząbki czosnku, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Golonki Cielęce Przyprawione Po Azjatycku, Rolada Z Szynki, oraz Rolady Z Indyka.

Instrukcje

1
Praca w partiach i za pomocą młotka mięsnego, przegrzebki cielęce funta między arkuszami folii w cienkie owale, każdy około 3 do 4 cali szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MięsoMięso
CielęcinaCielęcina
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
2
Posypać obie strony przegrzebków lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SólSól
3
Wymieszać 4 łyżki masła i pietruszki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
1 łyżeczkę masła rozprowadzić równomiernie po 1 stronie każdej przegrzebki cielęcej. Zaczynając od krótkich stron, zwinąć cielęcinę, załączając mieszaninę masła. Przymocuj końce przegrzebków cielęcych za pomocą wykałaczek, aby je zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MasłoMasło
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
RolkaRolka
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
5
Rozłóż mąkę na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej1-1/2 Szklanki (12 Uncji) Kwaśnej śmietany, Podzielonej
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Ubij jajka, czosnek, 1 łyżeczka grubej soli, cynamon, pieprz, goździki i gałka muszkatołowa w średniej misce do wymieszania. Przegrzebki cielęce zagrzebać w mące; wytrząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
CynamonCynamon
PrzegrzebkiPrzegrzebki
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
JajkoJajko
CielęcinaCielęcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Roztopić pozostałe 3 łyżki masła z olejem w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu, aż masło pieni się, ale nie jest brązowy, o 3 protokół. Włącz roladki cielęciny w mieszaninie jaj dobrze płaszcz i dodać do patelni. Zwiększyć ogień do średniej-wysokiej i gotować, aż rolki są rumiane ze wszystkich stron i gotowane przez, obracając często, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RolkaRolka
CielęcinaCielęcina
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Przenieś na powierzchnię roboczą; Usuń wykałaczki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
9
Rolki pokroić w poprzek na plasterki. Rolady cielęce podzielić na talerze i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
CielęcinaCielęcina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn