Przyprawione Migdały Marcona
Przyprawione migdały Marconan to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 212 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka blanszowanych migdałów marconan, papryka, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przyprawione Migdały Marconan, Migdały Marconan przyprawione kminkiem i papryką, oraz Gazpacho z migdałami Marconan.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż dużą blachę do pieczenia z pergaminem.
W misce ubić białko jaja, sól, kminek i paprykę, następnie dodać migdały i wymieszać.
Rozłóż migdały równomiernie na blasze i piecz na złoty kolor, około 20 minut.
Przenieść orzechy na pergaminie do stelaża i całkowicie ostudzić (migdały będą chrupiące, gdy ostygną). Orzechy z pergaminu poluzować łopatką i przenieść do miski.
Migdały mogą być wykonane 5 dni wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej.