Przyprawione Ciasto Miodowe
Przyprawione ciasto miodowe może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji deserów. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz mleko, soda oczyszczona, miód o łagodnym smaku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Podobne przepisy to Ciasto Orzechowo-Miodowe Z Przyprawami Żurawinowymi Chutney, Miód Przyprawiony, oraz Ananas Przyprawiony Miodem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. nasmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 9 na 5 cali i odkurz mąką, wybijając nadmiar. Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cynamon, sól i goździki przesiać na arkusz woskowanego papieru.
Używając miksera elektrycznego na średniej prędkości, ubijaj żółtka i cukier, aż bledną.
Wymieszać z miodem i masłem na gładką masę. Zmniejsz prędkość do niskiej; dodaj połowę mieszanki mąki, następnie mleko, a następnie pozostałą mieszaninę mąki. Złożyć w kandyzowanym imbirze.
W czystej, suchej misce ubij białka, aż utworzą miękkie szczyty. Złóż 1/3 białek na ciasto, a następnie złóż pozostałe białka.
Przenieść ciasto do bochenka patelni i piec, aż szaszłyk włożony w centrum wychodzi czysty, o 1hour.
Ostudzić na stojaku z drutu na 10 minut, a następnie wyjąć z patelni i ostudzić całkowicie. Cukier przesiać na wierzch tuż przed podaniem, w razie potrzeby.