Przyprawione ciasto jabłkowo-kawowe może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz bitą polewę, przyprawę Pumpkin pie, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 70 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 29%. Podobne przepisy to Przyprawione Ciasto Jabłkowe, Łatwe Ciasto Jabłkowe, oraz Ciasto Kawowe Z Jabłkami Cynamonowymi.
Instrukcje
1
Lekko spryskać 6-cup suflet danie z maślanym smaku gotowania sprayu i odstawić. Zrób pierścień folii o grubości 1/2 cala do souffle dish siedzieć na i umieścić wewnątrz dolnej 5-quart powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Folia Aluminiowa
2
W dużej misce, połączyć ciasto mix, mus jabłkowy, jajka, przyprawa pumpkin pie, i ekstrakt z migdałów. Za pomocą miksera elektrycznego beat na niskiej prędkości przez 30 sekund. Zeskrobać boki miski i ubijać przez 1 minutę na średniej prędkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie Spice
Ekstrakt Z Migdałów
Mus Jabłkowy
Ciasto Mix
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać do naczynia suflet i odstawić.
4
W średniej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, brązowy cukier, orzechy włoskie, mieszankę cydru i roztopione masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Mieszanka Do Pieczenia
Orzechy Włoskie
Masło
Cydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Posypać ciasto ciasto. Użyj noża do masła, aby przeciąć ciasto i polać kilka razy, aby zawirować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Do Masła
6
Naczynie suflet na wierzchu pierścienia foliowego umieścić w wolnej kuchence.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Folia Aluminiowa
7
Umieść 5 złożonych ręczników papierowych na wolnej misce kuchennej i zabezpiecz pokrywką. Gotować na niskim ustawieniu przez 4 do 6 godzin lub do momentu, gdy tester wyjdzie czysty. Nie podnosić pokrywy, aby sprawdzić ciasto przez pierwsze 3 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Wolnowar
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
Schłodzić w naczyniu suflet na stojaku drucianym przez 15 do 20 minut przed wyjęciem i krojeniem.