Przyprawione brzoskwinie i żurawiny w filiżankach Filo
Przyprawione brzoskwinie i żurawiny w filiżankach Phyllo może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,47 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 447 kalorii, 10g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz soję, ciasto filo, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 37 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przyprawione brzoskwinie i żurawiny w filiżankach Filo, Kubki Z Brzoskwiniami I Śmietaną, oraz Filiżanki Z Jogurtem Greckim, Świeżymi Brzoskwiniami I Miodem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Spryskaj puszkę muffin sprayem o smaku maślanym; odstaw na bok.
Ułóż stos 5 arkuszy ciasta filo na płaskiej powierzchni. Spryskać każdy arkusz phyllo sprayem do gotowania. Użyj noża, aby wyciąć kwadraty o wymiarach 5 na 5 cali. Weź ułożone wycięte kwadraty i dopasuj do kubków muffin. (
Rozłóż i spryskaj kolejne 5 arkuszy, jeśli to konieczne.) Szczelnie owinąć i ponownie zamrozić niewykorzystane ciasto.
Umieścić filiżanki filo w nagrzanym piekarniku i piec przez 8 do 10 minut, aż lekko rumiane.
Wyjąć i całkowicie ostudzić.
W średniej misce wymieszać pudding mix i mleko sojowe.
Ubijać przez 2 minuty lub aż budyń zgęstnieje. Wymieszaj z cynamonem i ekstraktem z migdałów. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 5 do 10 minut.
Gdy budyń jest ustawiony, wymieszać kawałki brzoskwini i ubić polewa do miski, aż tylko połączone.
Mieszankę łyżką do schłodzonych filiżanek phyllo.
Dekoruj suszoną żurawiną.