Przyprawiona wieprzowina ze stertą smażonej zieleniny

Przyprawiona wieprzowina ze stertą smażonej zieleniny
Przyprawiona wieprzowina ze stertami smażonych zieleni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 584 kalorie, 53g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 7,31 zł za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis z BBC Good Food wymaga brokułów, oleju stir-fry, skórki z limonki i dymki. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Smażone Zieleniny Z Mniszka Lekarskiego, Stir-fried Dandelion Greens Recipe, oraz Warzywa smażone w sosie ostrygowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Ugotuj ryż w dużej ilości lekko osolonej wrzącej wody, zajmie to około 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
2
W międzyczasie rozgrzej olej na woku lub dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
3
Dodać wieprzowinę i smażyć energicznie przez 3-4 minuty. Dodajemy dymkę, brokuły i seler i smażymy na dużym ogniu jeszcze 4 minuty, następnie dodajemy pak lub bok choi na minutę, aż liście zwiędną. Wrzucić kolendrę i skórkę z limonki, wycisnąć trochę soku z limonki i dodać plastry chili, jeśli je używasz. Doprawić solą i pieprzem. Stos na rozgrzanych talerzach i podawać z odsączonym ryżem i słodkim sosem chilli, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodki Sos ChiliSłodki Sos Chili
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
DymkaDymka
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn