Przyprawa Z Suszonych Owoców

Przyprawa Z Suszonych Owoców
Przyprawa z suszonych owoców to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przyprawa ma 251 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz wieloziarnistą bagietkę, pomarańcze, nitki szafranu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przyprawa Z Suszonych Owoców, Kurczak z sosem marakui na suszonych owocach i orzechach Orzo, oraz Pielęgnacja przyprawy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Użyj obieraczki do warzyw, aby usunąć paski skórki z 1 pomarańczy. Doprowadzić mały rondel z wodą do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać skórkę i gotować przez 2 minuty.
3
Odcedzić na sicie, a następnie natychmiast spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
4
Skórkę pokroić wzdłuż na drobne kawałki.
5
Do małego rondla wyciśnij sok z obtartej pomarańczy. Doprowadzić do wrzenia, a następnie wymieszać morele, daktyle i figi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
DaktyleDaktyle
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Wyjąć z ognia i odstawić na 5 minut.
7
Wyciśnij sok z pozostałej pomarańczy. W głębokiej patelni, rozgrzać miód na średnim ogniu, aż blady Karmel w Kolorze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodać sok pomarańczowy, dobrze wymieszać i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
9
Dodać mieszankę suszonych owoców i gotować na wolnym ogniu przez 5-6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
10
Dodaj kminek, szafran, ocet i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
SzafranSzafran
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
11
Dobrze wymieszać i przelać do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej z grzankami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn