Przyprawa azjatycka przetarta żeberkami z ananasowo-imbirowym sosem BBQ i czarno-białym sezamem
Przepis Asian Spice przetarł żeberka z ananasowo-imbirowym sosem BBQ i czarno-białym sezamem jest gotowy w około 7 godzin i 10 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 973 kalorie, 27g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 6,87 zł / porcja, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos sojowy, płatki thai chile, sok ananasowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. 19 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przyprawa azjatycka przetarta żeberkami ze Śliwkowo-imbirową glazurą, Przyprawa wcierana grillowane żeberka American Bison z pomarańczowym miodem Chipotle sosem BBQ, oraz Grillowane szaszłyki z krewetek z sosem sojowym, świeżym imbirem i prażonym sezamem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w rondlu o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek, imbir i cebulę i gotować do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać kawałki ananasa i habanero i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Ananasa
Habanero Chili
4
Dodać sok ananasowy i gotować, aż lekko karmelizuje, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Szklanek Połówek Zielonych Winogron
5
Dodaj hoisin, ketchup, brązowy cukier, proszek ancho, musztarda, miód, sos sojowy, anyż i cynamon i gotować, aż zgęstnieje, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda Kremowa
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Może Dietetyczna śmietanka Sodowa
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos Hoisin
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
6
Przenieść mieszaninę do blendera i zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem .
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
Na żeberka: wymieszać paprykę, suchą musztardę, mielony imbir, anyż, ziele angielskie, sól, pieprz i płatki Thai chile w misce. Pocierać żebra na górnej stronie, owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir W Proszku
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Musztarda W Proszku
Scotch Bonnet Chile, Posiekane
1/2 C Cukru Kryształu (turbinado Lub Organiczny Cukier Trzcinowy)
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
8 (U-12) Krewetek
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Rozgrzać grill węglowy z około 80 brykiety off do 1 strony, lub w kamado stylu ceramicznej kuchenki węglowej z płyty ceramicznej usunięte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
10
Wyjąć żeberka z lodówki na 1 godzinę przed grillowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
11
Połącz 4 szklanki wody, sos sojowy, imbir i czosnek i podziel na dwie ciężkie jednorazowe Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
12
W przypadku korzystania z grilla węglowego: Umieść jedną jednorazową patelnię z płynem do gotowania na parze na dolnym ruszcie grilla po przeciwnej stronie węgli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
13
Umieść górny ruszt i dobrze podgrzej.
14
Umieść żeberka na grillu, z góry na dół, bezpośrednio nad gorącymi węglami i gotować, aż złoty kolor i uformuje się skorupa, o 10 protokół. Przesuń żebra na drugą stronę grilla, nad cieczą i umieść drugą jednorazową patelnię z płynem do gotowania na parze obok nich nad węglami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
15
Załóż pokrywę grilla i otwórz otwory wentylacyjne na górze w połowie. Gotować, aż żeberka będą miękkie i soczyste, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
16
Dodaj wodę w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu i węgle, aby utrzymać temperaturę wewnętrzną między 225 A 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1
Zdejmij płytkę ceramiczną i podgrzej stojak do grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Umieść żeberka na grillu, z góry na dół, bezpośrednio nad gorącymi węglami i gotować, aż złoty kolor i uformuje się skorupa, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Usuń żebra i stelaż i włóż płytkę ceramiczną. Umieść jedną jednorazową patelnię z płynem do gotowania na parze na talerzu, a następnie zwróć stojak i żebra do grilla. Przykryć i gotować, aż żeberka będą miękkie i soczyste, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj wodę w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu i węgle, aby utrzymać temperaturę wewnętrzną między 225 A 250 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Jeśli używasz węgla drzewnego, Zakończ żeberka, przesuwając je z powrotem nad gorącymi węglami i obracając i fastrygując sosem przez 15 do 20 minut. Jeśli używasz ceramicznej kuchenki węglowej, pozostaw talerz i szczotkuj obficie sosem przez 15 do 20 minut przed wyjęciem z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
6
Połącz nasiona sezamu i posypać szczyty żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
7
Odetnij żebra i połóż na talerzu. Na wierzch rozsypać zieloną cebulę i podawać.
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Baron Herzog Chenin Blanc (OU Kosher). Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 12 dolarów za butelkę.