Przeszklone stojaki z jagnięciny
Przeszklone Stojaki jagnięce mogą być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 87g tłuszczu i w sumie 1189 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 7,7 USD za porcję. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka oliwy z oliwek, miodu, francuskiej jagnięciny i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako drogie danie główne. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 20 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 55%. Ten wynik jest dobry. Stojaki Jagnięce Z Białą Fasolą, Azjatyckie Stojaki jagnięce z sosem sezamowym, oraz Pomidor Sezam Crusted Jagnięcina Stojaki są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Ułóż jagnięcinę na wysmarowanej tłuszczem blasze wyłożonej folią. Nałóż kawałek wytrzymałej folii na kości, aby zapobiec nadmiernemu wybrzuszeniu. W małej misce wymieszaj miód, konfitury, olej i sok z limonki. Odstaw 1/2 szklanki. Nałóż połowę pozostałej glazury na jagnięcinę.
Broil 4-6 w. od ognia przez 10-12 minut lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°), fastrygując raz pozostałą glazurą.
Wyjmij jagnięcinę z piekarnika i luźno przykryj folią.
Odstaw na 5 minut przed cięciem.
Posmaruj zarezerwowaną glazurą.