Przeszklone Kulki Szynkowe
Przeszklone Kulki szynki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 4G białka, oraz 3G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz jajka, ocet jabłkowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ananasowe Kulki Szynki Glazurowane, Kulki Szynki Szkliwione Brązowym Cukrem, oraz Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć jajka, mleko, owies i szynkę; dobrze wymieszać. Kształt na 1-1 / 2-in. jaja.
Miejsce w 15. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
W rondlu, połączyć brązowy cukier, skrobia kukurydziana i goździki w razie potrzeby. Wymieszaj sok ananasowy, syrop kukurydziany, ocet i musztardę, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować i mieszać przez 2 minuty.
Piec, Odkryte, w 350° przez 35-40 minut lub aż rumiane.