Przeróbka batoników z serem śmietankowym i kruszonką
Makeover Cream Cheese Streusel Bars to wegetariańska przekąska laktoovo . Ten przepis jest dla 15 osób i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 249 kalorii , 5 g białka i 11 g tłuszczu . Mieszanka ekstraktu waniliowego, mleka skondensowanego, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis lubią 1 smakosze i kucharze. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 27% . Ta ocena nie jest tak wybitna. Podobne przepisy to Red Currant Streusel Bars , Apple Pie with PB&J Streusel i Blueberry Banana Streusel Muffins .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj cukier puder, mąkę, kakao i sól; pokrój w kostkę masło, aż powstanie kruszonka. Odłóż 1/2 szklanki na wierzch; wciśnij pozostałą mieszankę kruszonki do formy do pieczenia o wymiarach 11 cali x 7 cali, wysmarowanej sprayem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Cukru Pudru, Plus Więcej Do Posypania
Bochenek Mrożonego Ciasta Chlebowego Z Mąki Pełnoziarnistej
2 łyżki Octu Jabłkowego Lub Winnego Czerwonego
Likier Orzechowy
Likier Orzechowy
Pinta 9 Uncji Płynu świeżo Zagotowanej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia W Kształcie Pomarańczy
1 1/2 Szklanki Plus 1/8 Szklanki Oliwy Z Oliwek
2
Piec w temperaturze 325° przez 8–12 minut lub do momentu, aż ciasto będzie gotowe.
W małej misce ubij serek śmietankowy, mleko, jajko i wanilię, aż składniki się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Można Nadzienie Do Ciasta Malinowego, Podzielone
45 Małych żółtych Cukierków (Tart 'n' Tinys)
Mąka Z Arepas (taka Jak PAN®)
Dekoracje Cukierkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Plus 1/8 Szklanki Oliwy Z Oliwek
4
Polać ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzaj Orzechów
5
Piecz przez 15 minut. Na wierzch połóż odłożoną mieszankę kruszonkową; piecz jeszcze przez 5-10 minut lub do momentu, aż nadzienie będzie gotowe. Ostudź na kratce. Przechowuj w lodówce.