Przepyszny stek Salisbury w sosie grzybowym

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać przepyszne Salisbury stek w sosie grzybowym spróbować. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną wołowinę, przyprawę do drobiu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy krakersów można śledzić to danie główne z Ciasto Ritz Cracker jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Przepyszny stek Salisbury w sosie grzybowym, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Salisbury stek i sos pieczarkowy.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj zmieloną wołowinę, jajko, okruchy krakersów, cebulę, sól, pieprz i przyprawę do drobiu za pomocą rąk. Kształt na 6 pasztecików o grubości 1 cala.
Smażyć paszteciki na dużej patelni na średnim ogniu przez 3 do 4 minut na stronę, lub aż rumiane.
Odsączyć tłuszcz i wyjąć paszteciki na talerz; ogrzać.
Roztopić masło na tej samej patelni, i dodać grzyby. Gotować i mieszać przez około 2 protokół.
Posypać mąkę i wymieszać do wymieszania. Wymieszać z mlekiem i bulionem wołowym. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż będzie gładka i zacznie zgęstnieć. Powrót paszteciki do sosu i gotować na małym ogniu, odkryte, przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.