Przepyszny stek Salisbury w sosie grzybowym

Przepyszny stek Salisbury w sosie grzybowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać przepyszne Salisbury stek w sosie grzybowym spróbować. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną wołowinę, przyprawę do drobiu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy krakersów można śledzić to danie główne z Ciasto Ritz Cracker jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Przepyszny stek Salisbury w sosie grzybowym, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Salisbury stek i sos pieczarkowy.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj zmieloną wołowinę, jajko, okruchy krakersów, cebulę, sól, pieprz i przyprawę do drobiu za pomocą rąk. Kształt na 6 pasztecików o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), PrzekrojoneBułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Smażyć paszteciki na dużej patelni na średnim ogniu przez 3 do 4 minut na stronę, lub aż rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Odsączyć tłuszcz i wyjąć paszteciki na talerz; ogrzać.
4
Roztopić masło na tej samej patelni, i dodać grzyby. Gotować i mieszać przez około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Posypać mąkę i wymieszać do wymieszania. Wymieszać z mlekiem i bulionem wołowym. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż będzie gładka i zacznie zgęstnieć. Powrót paszteciki do sosu i gotować na małym ogniu, odkryte, przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn