Przepyszny stek Salisbury w sosie grzybowym

Przepyszny stek Salisbury w sosie grzybowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać przepyszne Salisbury stek w sosie grzybowym spróbować. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 389 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mieloną wołowinę, przyprawę do drobiu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać okruchy krakersów można śledzić to danie główne z Ciasto Ritz Cracker jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Przepyszny stek Salisbury w sosie grzybowym, Stek Salisbury z sosem grzybowym, oraz Salisbury stek i sos pieczarkowy.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj zmieloną wołowinę, jajko, okruchy krakersów, cebulę, sól, pieprz i przyprawę do drobiu za pomocą rąk. Kształt na 6 pasztecików o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli1 Pojemnik (7 Uncji) Posiekanej Cebuli
Ser Philadelphia® NeufchatelSer Philadelphia® Neufchatel
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Smażyć paszteciki na dużej patelni na średnim ogniu przez 3 do 4 minut na stronę, lub aż rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Odsączyć tłuszcz i wyjąć paszteciki na talerz; ogrzać.
4
Roztopić masło na tej samej patelni, i dodać grzyby. Gotować i mieszać przez około 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Posypać mąkę i wymieszać do wymieszania. Wymieszać z mlekiem i bulionem wołowym. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż będzie gładka i zacznie zgęstnieć. Powrót paszteciki do sosu i gotować na małym ogniu, odkryte, przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
500 Gramów Premium Mięsa Wołowego500 Gramów Premium Mięsa Wołowego
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn