Przepiórki Escabeche
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Escabeche przepiórki. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 539 kalorii, 22g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz sherry, sól i pieprz, przepiórki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne sherry, można przejść do tego dania głównego z Budyń Chlebowo-masłowy jako deser. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj ESCABECHE, Escabèche, oraz Escabeche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak na środku piekarnika. Rozgrzać do 350 stopni F. umyć i dokładnie wysuszyć przepiórki. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żaroodpornej z pokrywką, aż się połyska. Przepiórki Sear ze wszystkich stron aż złoty kolor, około 5 minut w sumie.
Dodaj koper włoski, szalotki, czosnek,1 łyżeczka soli, i ½ łyżeczki czarnego pieprzu na patelni i saute aż koper jest dobrze zmiękczona, 5 do 7 protokół. Wymieszaj trawę cytrynową, rodzynki, laskę cynamonu, sherry i ocet sherry. Doprowadzić do wrzenia,następnie przykryć patelnię i przenieść go do piekarnika dusić warzywa o 20 protokół. Wyciągnij patelnię z piekarnika, zdejmij pokrywkę i w razie potrzeby dodaj trochę wody. Nie za dużo, wystarczy, aby warzywa były płynne i łatwe do poruszania się po patelni. Nestle przepiórki na górze. Przykryj i wróć do piekarnika, aby kontynuować duszenie kolejne 30 minut, aż udo łatwo ściągnie się ze stawów. Chłodne całkowicie, odkryte.
Podawać w temperaturze pokojowej, skropione oliwą z oliwek.