Przepis Inspiracje Śródziemnomorskie Zioła Crusted Tilapia
Receptura inspiracje śródziemnomorskie zioła Crusted Tilapian jest pescatarian przepis z 25 porcjami. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest dostarczany przez mccormick.com. 46 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz liście bazylii, filety z flądry, bułkę tartą panko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tilapia Kruszona, Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce, oraz Herb & Parmigiano Crusted Tilapia With Quick Tomato Sauce.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieścić rybę na wyłożonej folią płytkiej patelni do pieczenia.
Wymieszać masło i wszystkie przyprawy w średniej misce.
Rybę posmarować 1 łyżką przyprawionego masła.Szpinak, panko, paprykę i parmezan wymieszać z pozostałym przyprawionym masłem. Podzielić mieszaninę równomiernie między filety rybne, naciskając lekko tak, aby mieszanina przylegała do wierzchu ryby.
Piec 15 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.