Przemiana Lodów Malinowych

Przemiana Lodów Malinowych
Makeover Raspberry Ice Cream może być dobrym przepisem na poszerzenie Twojej kolekcji deserów. Ten przepis pozwala na przygotowanie 12 porcji, każda zawiera 165 kalorii , 3 g białka i 5 g tłuszczu . Za 70 centów za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowe dzięki temu przepisowi. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka śmietany, malin, pół na pół śmietany i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest on dostarczany przez Taste of Home. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i laktoowowegetariańską . Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 35 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 27% . Ta ocena jest raczej słaba. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się także : Jak zrobić lody bez maszynki do lodów , Babeczki malinowe z lukrem malinowym i Ciasto migdałowe z kremem cytrynowym Meyer i galaretką malinową .

Instrukcje

1
W dużym rondlu podgrzej śmietanę i mleko do temperatury 175°; dodaj pół szklanki cukru i soli, mieszaj, aż się rozpuszczą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
4 Szklanki Mleka Pełnotłustego Lub Odtłuszczonego4 Szklanki Mleka Pełnotłustego Lub Odtłuszczonego
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Ubij niewielką ilość gorącej mieszanki z jajkiem. Wróć wszystko na patelnię, cały czas mieszając. Gotuj i mieszaj na małym ogniu, aż mieszanka lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 średnia żółta Papryka, Przekrojona Wzdłuż Na Pół, Bez Pestek1 średnia żółta Papryka, Przekrojona Wzdłuż Na Pół, Bez Pestek
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Zdjąć z ognia. Szybko ostudzić, umieszczając patelnię w misce z lodowatą wodą; mieszać przez 2 minuty. Wymieszać ze śmietaną i galaretką. Przycisnąć papier woskowany do powierzchni kremu. Schłodzić w lodówce przez kilka godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4 Babeczki4 Babeczki
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Tymczasem w małej misce ostrożnie wymieszaj maliny z sokiem z cytryny i resztą cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Odstawić na 2 godziny, mieszając od czasu do czasu. Rozgnieść lekko mieszankę malinową; wmieszać do kremu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego1 Opakowanie (19,6 Uncji) Mrożonego Ciasta Waniliowego
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
6
Napełnij cylinder zamrażarki do lodów w dwóch trzecich; zamroź zgodnie z instrukcją producenta. Schłodź pozostałą mieszankę do momentu zamrożenia. Gdy lody są zamrożone, przełóż je do pojemnika zamrażarki; zamroź na 2-4 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn