Przekąski z masłem orzechowym i czekoladą
Czekoladowe masło orzechowe może być właśnie przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 14 osobom. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 3 g białka i 7 g tłuszczu. Za 18 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka mieszanki ciastek/ciasta, skondensowanego mleka, półsłodkich kawałków czekolady i garści innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 21%. Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Czekoladowe kawałki masła orzechowego, kawałki czekolady z masłem orzechowym i kawałki czekolady z masłem orzechowym Chia są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małej misce ubij mleko, masło orzechowe i wanilię na gładką masę.
Dodajemy masę biszkoptową, tylko do połączenia. Włóż kawałki czekolady.
Nakładać zaokrąglonymi łyżkami w odstępie 2 cali na nienatłuszczoną blachę do pieczenia.
Piec w temperaturze 375° przez 10-12 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zarumienią. Studzimy przez 2 minuty przed wyjęciem na drucianą kratkę.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Porto i Moscato d'Asti to moje ulubione dania z masłem orzechowym. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![Kremowe sherry NV Solera]()
Kremowe sherry NV Solera
Kremowe sherry Solera ma olśniewający bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, aromaty słodko solonych orzechów i brązowych przypraw niosą ze sobą złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym finiszem.