Przekąski Won Ton Wrapper
Przekąski Won Ton Wrapper mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Jedna porcja zawiera 71 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, owijki wonton, sos sałatkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 376 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to niedrogi przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przystawki Wonton Wrapper, Przystawki Żytnie Serowe, oraz Przystawki Grzybowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj miniaturową patelnię na muffinki sprayem do gotowania.
Włóż wonton owijki do patelni muffin tak, aby utworzyć małe filiżanki.
Piec 5 minut w nagrzanym piekarniku. Pozostawić upieczone opakowania do ostygnięcia.
W średniej misce, wymieszać kiełbasę, Monterey Jack, Cheddar, czarne oliwki i ranch-style dressing. Napełnij pieczone kubki wonton wrapper mieszaniną.
Piec wypełnione wonton owijki 10 do 15 minut, aż mieszanina kiełbasa jest bąbelkowy i lekko brązowy. Obserwuj uważnie, żeby owijki wonton się nie przypaliły.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jednym z win, które można spróbować jest Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc-Napa Valley ma brzoskwinię i owoce tropikalne, które są natychmiast na nosie, z niezbędną nutą plastra miodu (tradycyjny charakter odmianowy) i mniejszą ekspresją jabłek i cytrusów. Na podniebieniu aromaty są odzwierciedlone i mają jeszcze silniejszą obecność dzięki egzotycznym cytrusowym nutom żółtego jabłka, które nadają mu dokładną cierpkość. Tekstura jest delikatna, a smaki rozszerzają się z odrobiną soli mineralnej, co prowadzi do jasnej, ostrej kwasowości, dodając orzeźwiającego charakteru wina. Rozkwita i zwiększy złożoność dzięki dodatkowemu czasowi butelkowania.