Przegrzebki z sosem z białego wina I

Przegrzebki z sosem z białego wina I
Przegrzebki z sosem z białego wina i jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 24 porcjami. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 76 kalorii. Ten przepis od Allrecipes ma 3 fanów. Jeśli masz wino, ocet winny, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Z łyżeczką wynik 79%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Przegrzebki z pieczarkami w sosie z białego wina, Przegrzebki smażone na patelni z redukcją białego wina, oraz Karmelizowane przegrzebki morskie z białym winem i szparagami Wstążkowanymi.

Instrukcje

1
W średnim rondlu połącz białe wino, ocet winny i szalotkę. Gotować, aż płyn prawie odparuje, pozostało około 1 łyżki stołowej. Wymieszać z gęstą śmietaną i gotować aż do zmniejszenia o połowę. Wymieszać masło 1 łyżkę na raz, pozwalając każdemu stopić przed dodaniem następnego. Ogrzać podczas przygotowywania przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet WinnyOcet Winny
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Posmaruj przegrzebki oliwą z oliwek i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Umieść pod rozgrzanym brojlerem przez 2 minuty z każdej strony, aż przegrzebki będą nieprzezroczyste, z odrobiną brązu na brzegach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Umieść łyżkę sosu na każdym talerzu, a na wierzchu 4 przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn