Przegrzebki z salsą Mango na świeżym szpinaku

Przegrzebki z salsą Mango na świeżym szpinaku
Przegrzebki z Salsan Mango na świeżym szpinaku to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 124 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 3,42 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką wodę, sól i mielony pieprz, sok z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest niesamowite. Spróbuj Zapiekane przegrzebki morskie z salsą mango-melon, Przegrzebki ze słodkim ogórkiem i salsą z Mango, oraz Zapiekane Przegrzebki Z Salsą Z Czarnej Fasoli Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać mango, czerwona papryka, szalotka, Jalapeno chile, i sok z limonki razem w małej misce; doprawić solą i pieprzem i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło razem na patelni na dużym ogniu. Po rozpuszczeniu masła, dodać przegrzebki i gotować, aż nieprzejrzyste i rumiane po bokach, 2 do 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Połączyć wodę, bulion warzywny, i czosnek w dużej patelni na średnim ogniu; doprowadzić mieszaninę do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać szpinak do mieszaniny przez garść; gotowanie, aż każda partia jest zwiędła całkowicie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
5
Wyjmij z ognia, wyciśnij nadmiar wilgoci ze szpinaku i umieść równe porcje na środku 2 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
6
Umieść połowę przegrzebki na szczycie każdego stosu szpinaku. Łyżka salsy mango nad przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia70
Magazyn