Przegrzebki z izraelskim kuskusem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz perłowy kuskus, czosnek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z izraelskim kuskusem, Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), oraz Izraelska Tabbouleh Kuskus.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotować wodę i wymieszać kuskus, 1 łyżkę masła i sól do wrzącej wody. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż kuskus będzie miękki i pulchny, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W rondlu na średnim ogniu podgrzać pozostałą 1 łyżkę masła i oliwy z oliwek. Białe wino, parmezan, czosnek i pietruszkę wymieszać na gorący olej i masło. Gotować i mieszać, aż pietruszka będzie miękka i zwiędła, 3 do 5 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i dodać przegrzebki do sosu; gotować, aż przegrzebki po prostu stać się nieprzezroczyste, 3 do 4 protokół. Podziel kuskus na talerze i każdą porcję uzupełnij przegrzebkami w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Każdą porcję posypać 1 łyżeczką parmezanu i szczyptą świeżej pietruszki.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.