Przegrzebki z izraelskim kuskusem

Przegrzebki z izraelskim kuskusem
Przegrzebki z izraelskim kuskusem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,34 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 25g białka, oraz 20 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz perłowy kuskus, czosnek, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z izraelskim kuskusem, Kuskus w kolorze różowym (kuskus Izraelski z burakami i orzechami włoskimi), oraz Izraelska Tabbouleh Kuskus.

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotować wodę i wymieszać kuskus, 1 łyżkę masła i sól do wrzącej wody. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż kuskus będzie miękki i pulchny, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
W rondlu na średnim ogniu podgrzać pozostałą 1 łyżkę masła i oliwy z oliwek. Białe wino, parmezan, czosnek i pietruszkę wymieszać na gorący olej i masło. Gotować i mieszać, aż pietruszka będzie miękka i zwiędła, 3 do 5 protokół. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i dodać przegrzebki do sosu; gotować, aż przegrzebki po prostu stać się nieprzezroczyste, 3 do 4 protokół. Podziel kuskus na talerze i każdą porcję uzupełnij przegrzebkami w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża MiętaPosiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Każdą porcję posypać 1 łyżeczką parmezanu i szczyptą świeżej pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn