Przegrzebki z boczkiem z grilla
Przepis BBQ bekon owinięte przegrzebki może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w okolicy 18 minut. Ten przepis służy 4. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer boczek, oryginalny sos barbecue, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Przegrzebki Zawinięte W Boczek, Przegrzebki Z Boczkiem, oraz Przegrzebki Zawinięte W Boczek.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Umieść boczek na talerzu pokrytym papierowym ręcznikiem. Kuchenka mikrofalowa na wysokości 2-1 / 2 min. albo tylko do momentu, gdy boczek zacznie gotować, ale nie będzie chrupiący. Lekko schłodzić.
Zawiń 1 plasterek boczku wokół każdego przegrzebka. Wątek 2 przegrzebki na każdym z 4 szaszłyki.
Grill 7 do 8 min. lub aż przegrzebki są zrobione i boczek jest chrupiące, obracając często i szczotkowanie z sosem barbecue.
Przełożyć na talerz; posypać pieprzem.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.