Przegrzebki Morskie Adobo
Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 163 kalorie, 2G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Portobello grzyb, ząbki czosnku, olej canolan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Klasyczny kurczak Adobo z książki kucharskiej Adobo Road, oraz Adobo Rub.
Instrukcje
Cebulę podsmażyć na oliwie z oliwek w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj czosnek, liście laurowe, i pieprz; smażyć 30 sekund.
Dodać ocet i kolejne 3 składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 20 minut lub do zmniejszenia do 1 1/3 filiżanki.
Dodaj 1/4 łyżeczki soli morskiej i 1/4 łyżeczki popękanego pieprzu; przecedzić sos przez sito o drobnych oczkach do miski. Trzymaj ciepło.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać pokrojone w kostkę grzyby, i smażyć, aż rumiane i miękkie; usunąć z patelni, i zachować ciepło.
Posypać przegrzebki pozostałą 1/4 łyżeczki soli morskiej i 1/2 łyżeczki popękanego pieprzu.
Rozgrzać olej rzepakowy na średnim ogniu do nagrzania.
Dodaj przegrzebki i gotować 6 do 8 protokół, obracając raz.
Zdjąć patelnię z ognia; przenieść przegrzebki na talerz. Chochla 1/2 Puchar sos do patelni, skrobanie poluzować rumiane kawałki; powrót do miski. SOS podzielić między talerze; top z przegrzebków i smażone grzyby.
Dekorować, w razie potrzeby.