Przegrzebek Sauté
Zapiekanka wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 230 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, cebula, papryka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Przegrzebki i ziemniaki Saute, Zapiekanka z sosem Miso, oraz Zapiekanka Z Przegrzebkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć pierwsze 4 składniki w 2 łyżki gorącego oleju na dużej patelni na średnim ogniu do miękkości.
Zdjąć z patelni i ogrzać.
Gotować przegrzebki w pozostałych 1 łyżka oleju na patelni na średnim ogniu 5 do 6 protokół; włącz przegrzebki nad, i gotować 3 do 5 minut lub aż złoty kolor.
Wyjmij przegrzebki z patelni i utrzymuj ciepło.
Dodaj 2 łyżki sosu sojowego, skórka pomarańczowa, a następnie 3 składniki na patelni. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia i gotować na dużym ogniu około 2 protokół. Stopniowo ubić masło i pozostały 1 łyżka sosu sojowego, aż dobrze wymieszane.
Podawać natychmiast na mieszance warzywnej i przegrzebki.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir.
![Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.]()
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
On the nose are citrus tones, with green apple, pineapple and floral aromas accentuated by caramel and hazelnut traces. The bright fruit and crisp acidity typical of the Russian River appellation are apparent in the mouth, with lemon-lime components and concentrated pear notes, offset by a lingering apple and spice finish.