Przeciery ze słodkich ziemniaków i pasternaku

Przeciery ze słodkich ziemniaków i pasternaku
Przecier słodko-ziemniaczano-Pasternakowy to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka brązowego cukru, pasternak, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Przecier Ze Słodkich Ziemniaków-Pasternak, Puree Ziemniaczano-Pasternakowe, oraz Purée Z Pasternaku Ziemniaczanego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać ziemniaki i pasternak i gotować delikatnie do miękkości, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
3
Dobrze odcedzić i przenieść do robota kuchennego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Dodać masło i przecier na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
5
Dodać mleko, brązowy cukier i sól i dobrze wymieszać. Doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
PieprzPieprz
MlekoMleko
SólSól
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn