Prowansalska Sałatka Ziemniaczana

Prowansalska Sałatka Ziemniaczana
Przepis prowansalska Sałatka ziemniaczana może być wykonana w około 30 minut. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis ma 292 kalorie, 4G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zioła prowansalskie, pietruszkę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Zapiekanka Z Ziemniaków Prowansalskich, Provencal Summer Squash and Potato Gratin, oraz Sałatka Prowansalska są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Ugotować ziemniaki: 
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2
Umieść ziemniaki w dużym garnku, przykryj zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj 2 łyżeczki soli do wody. Doprowadzić wodę do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować ziemniaki, aż będą po prostu miękkie, gdy Speed widelcem lub ostrym nożem, 7 do 10 minut w zależności od wielkości ziemniaków. Nie przegotować. Powinny być trochę jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Zrób vinaigrette: podczas gotowania ziemniaków przygotuj pozostałe składniki i przygotuj vinaigrette. W małej misce, ubić razem ocet, sól, pieprz, herbes de provence, pasta anchois, szalotka, i musztarda Dijon. Powoli skropić w oliwie ubijając cały czas, aby utworzyć emulsję.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół2 Szklanki Czerwonych Lub Zielonych Winogron Bez Pestek, Przekrojonych Na Pół
Pasta AnchoisPasta Anchois
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
EmulsjeEmulsje
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wrzuć ciepłe ugotowane ziemniaki z winegretem: gdy ziemniaki będą gotowe, odcedz je z garnka. W dużej misce wrzucić jeszcze ciepłe ziemniaki z vinaigrette, czosnek, pietruszka, kapary i zielone oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Canilla® Extra RiceCanilla® Extra Rice
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych1 Szklanka Złotych Rodzynek, Grubo Zmielonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Chill: Chill przez kilka godzin.
7
Niech do temperatury pokojowej służyć.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn